info@frisbouw.nl
Onze gebouwen hebben een gezond binnenklimaat met een circulair design. De natuur gebruiken we als bron.
Neem contact op
Onze werkwijze

Ons bouwconcept

Ons binnenklimaat is soms wel vijf keer meer vervuild is dan het buitenklimaat. Dat moet anders! Met onze circulaire, prefab bouwmethode creëren we gezonde woon-, werk- en leeromgevingen. Met de gezondheid van de mens centraal, de natuur als basis en een oog voor design creëren we gebouwen met niet alleen een fris binnenklimaat, maar ook een frisse look and feel. Op naar de toekomst!

Card image cap
Gezond binnenklimaat

Frisbouw maakt op basis van natuurlijke principes gebruik van een optimale bouwmethode. De onderlinge samenhang van onze bouwtechnieken en -materialen bepaalt het succes van het eindresultaat: een gezond en fris binnenklimaat.

Lees meer
Card image cap
Circulair design

We introduceren een nieuwe modulaire bouwmethode voor woning- en utiliteitsbouw. Uniek aan onze gebouwen is de onderscheidende en herkenbare architectuur met een moderne uitstraling. We leveren maatwerk met behulp van onze prefab bouwelementen.

Lees meer
Card image cap
Natuur als bron

Frisbouw gebruikt de natuur als bron. Onze gebouwen zijn biobased en damp-open. De gebouwen maken gebruik van natuurlijke ventilatie en gebruiken de zon als energiebron. Water zien we bij Frisbouw als kostbare bron die niet verspilt mag worden.

Lees meer

Stel je vraag of stuur een bericht

Laat je gegevens en bericht hieronder achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.