info@frisbouw.nl
Voel je vitaal met Frisbouw!
Neem contact op
Fris binnenmilieu
Snel naar:

Gezond binnenklimaat

Gezondheid en vitaliteit zijn erg belangrijk. Iedereen weet dat gezonde voeding, regelmatig bewegen en een sterk sociaal netwerk ons helpen om gezond oud te worden. Maar hoe zit het met onze woon- en werkomgeving? We brengen 90% van ons leven binnen door, maar hebben niet door dat de binnenlucht tot wel vijf keer meer vervuild kan zijn dan de buitenlucht.
Niet met Frisbouw! We ontwikkelden een bouwsysteem met de gezondheid van de bewoner én gebruiker als uitgangspunt.

Onze natuurlijke bouwmethode

Integrale benadering

Hoe creëer je een gezond en comfortabel binnenmilieu? Op basis van natuurlijke principes! We hebben gezocht naar de optimale bouwmethode die gebruikt maakt van natuurlijke bouwtechnieken en -materialen. Deze optimale bouwmethode, die hebben we gevonden: Frisbouw. De onderlinge samenhang van alle natuurlijke elementen bepaalt het succes van het eindresultaat: een gezond en fris binnenmilieu.

Natuurlijke principes

Frisbouw is een bouwmethode op basis van natuurlijke principes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan ventilatie, verwarming en koeling. We maken gebruik van de natuurlijke eigenschappen van materialen. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van materialen die van nature vochtregulerend en isolerend zijn. We kiezen met onze prefab bouwmethode bewust voor biobased en damp-open.

Met de gezondheid van de bewoner en gebruiker als uitgangspunt, bouwen we aan een gezond binnenmilieu.

Bekijk circulair design en natuur als bron

Card image cap
Circulair design

We introduceren een nieuwe modulaire bouwmethode voor woning- en utiliteitsbouw. Uniek aan onze gebouwen is de onderscheidende en herkenbare architectuur met een moderne uitstraling. We leveren maatwerk met behulp van onze prefab bouwelementen.

Lees meer
Card image cap
Natuur als bron

Frisbouw gebruikt de natuur als bron. Onze gebouwen zijn biobased en damp-open. De gebouwen maken gebruik van natuurlijke ventilatie en gebruiken de zon als energiebron. Water zien we bij Frisbouw als kostbare bron die niet verspilt mag worden.

Lees meer

Updates

NIEUWS

Nieuwbouw Borger

In het Drentse Borger komen in de groene wijk Daalkampen…
Bericht lezen

NIEUWS

Friswonen in het nieuws

Nieuwsgierig naar de eerste Frisbouw-woning? RTV Drenthe nam een kijkje…
Bericht lezen