info@frisbouw.nl
Jouw Frisbouw-woning bouwen in het Drentse Borger? Het kan nu!
Ik heb interesse
Nieuwbouw Borger

Bouwkavels Daalkampen Fase 3a

In het Drentse Borger komen in de groene wijk Daalkampen 20 bouwkavels beschikbaar voor de bouw van vrijstaande woningen.

Wil jij jouw duurzame en gezonde droomhuis bouwen? Helemaal op maat en ontworpen op basis van jouw woonwensen? Kies dan voor Frisbouw!

Frisbouw is gevestigd in Borger en kent dus de lokale situatie als geen ander. Wij werken samen met erkende en ervaren regionale uitvoeringspartners. Samen ontwikkelen en realiseren we duurzame en gezonde woonomgevingen in Noord-Nederland.

Op de website van de gemeente Borger-Odoorn vind je alle informatie over de woningbouwkavels in de wijk Daalkampen in Borger.

Iedere locatie en opdrachtgever is uniek! Wij leveren daarom géén cataloguswoningen, maar maatwerk om het maximale uit jouw woonwensen te halen. Door gebruik te maken van een slim prefab bouwsysteem hoeft een woning-op-maat niet duurder te zijn dan een vergelijkbare standaard traditionele woning. Frisbouw begeleidt en ontzorgt jou in het gehele proces; van ontwerp en vergunning tot bouw en oplevering. We hebben al een vrijstaande woning in Daalkampen gerealiseerd. Wellicht een mooie inspiratiebron voor jouw eigen droomhuis!

Maak kennis met Frisbouw en laat je informeren over de mogelijkheden. Wij nodigen je uit voor een korte rondleiding in onze Frisbouw-woning in Daalkampen én een persoonlijk woon- en bouwadvies. Alles geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Heb je interesse in een persoonlijke rondleiding en adviesgesprek? Klik hier en meld je aan!

Updates

NIEUWS

Nieuwbouw Borger

In het Drentse Borger komen in de groene wijk Daalkampen…
Bericht lezen

NIEUWS

Friswonen in het nieuws

Nieuwsgierig naar de eerste Frisbouw-woning? RTV Drenthe nam een kijkje…
Bericht lezen